01 ianuarie, 2022

Stim ce-am facut in anul 2021

Dupa cum pe multi v-am obisnuit deja ,la cumpana dintre ani,facem o analiza a momentelor importante din anul care tocmai l-am incheiat,un an derulat pe repede-nainte,comprimat in 155 de cadre untr-un film de 6min.si cateva secunde.A trecut repede,parca mult prea repede,intr-un ritm alert,ca o clipa prin poarta existentei efemere.
Au fost de toate,drumetii ,competitii,cicloturism,dar mai ales mult voluntariat si bineinteles zeci de mii de poze din locurile pe unde pasii ne-au umblat.
Acestea fiind zise ,noi echipa Solitarii Arad va dorim un an nou cu mult echilibru,fara a cadea in tabere antagonice,alegeti calea de mijloc ,priviti lucrurile echidistant,fara partizanat politico-dictatorial,si multa sanatate ca-i mai buna decat toate.
Multumim acelor vechi prieteni ,(cred ca-i numar pe degete)care au ramas alaturi de noi,prietenilor care prefera anonimatul total,famililor si nu in ultimul rand colegilor de munca!
P.S chiar si dusmanilor si invidiosilor le dorim sanatate ,ca-ci fara ei viata e plictisitoare!
Daca filmul e prea plictisitor iar timpul vostru e pe repede alert,melodia face toti banii -Bruce Springsteen - Tougher Than the Rest .
La Multi Ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Stim ce-am facut in anul 2021

Dupa cum pe multi v-am obisnuit deja ,la cumpana dintre ani,facem o analiza a momentelor importante din anul care tocmai l-am incheiat,un an...