04 iulie, 2013

Apuseni.a doua descalecare

Fiindca am ramas datori cu o vizita la macar un obiectiv major al acestor munti,sambata imediat dupa concursul de mountainbike de la Moneasa,am purces din nou la drum tinta fiind locul de unde am plecat cu cateva zile in urma si anume: Cabana speologilor din Garda de Sus.
A doua zi dupa un somn odihnitor la cortul nostru categoria 100 de margarete,am hotarat ca impreuna cu Robi si Eva sa vizitam cel mai apropiat obiectiv:Pestera Poarta lui Ionele aflata la doar un km de locul nostru de campare.,urmand sa ne intoarcem si sa plecam cu restul trupei pe biciclete spre ghetarul Scarisoara.Ajunsi aici vizitam imensul portal moment in care apare custodele pesterii care ne explica  un traseu scurt si frumos urmand traseul banda albastra spre ghetarul Scarisoara.
I-am urmat sfatul si nu ne-a parut deloc rau.,am traversat locuri extrem de pitoresti cu poieni si fanete pline de flori colorate ,sate motesti cu oameni pe a caror chip nu citeai stresul,bucurosi de oaspeti  si dornici de indrumari utile.
Dar mai departe las imaginile sa vorbeasca...Un comentariu:

 1. Buna ziua,

  Numele meu este Daniel Stroe si va trimit acest email pentru ca ma intereseaza publicarea unui articol pe site-ul dumneavoastra. Tin sa va spun ca acesta va contine un link catre site-ul: Cazare10.ro, unicul lui scop fiind optimizarea acestui site pentru motorul de cautare Google. Articolul il puteti scrie dumnevoastra, il putem scrie noi sau chiar puteti modifica un articol trimis de noi pentru a se potrivi cat mai bine cu stilul dumneavoastra de scris. Tin sa precizez ca acesta este redactat de un specialist in domeniu si poate fi despre o zona turistica, un obiectiv turistic sau chiar aveti posibilitatea sa spuneti dumneavoastra despre ce sa scriem.

  Sa vorbim putin si despre beneficiile unei astfel de colaborari:
  Pentru dumneavoastra: Primiti un articol de calitate, unic + o suma de bani
  Pentru mine: Primesc un link pentru site-ul Cazare10.ro cu scop SEO (adica rol de optimizare pentru Google).

  Pentru a intelege mai bine cum va arata un articol publicitar va ofer cateva exemple de articole pe care le-am cumparat pe alte site-uri:

  http://www.reptilianul.blogspot.ro/2013/08/cetatile-si-bisericile-fortificate-din.html
  http://www.locuriuitate.com/2013/08/manastirea-sucevita.html
  http://travelbadgers.com/delta-dunarii/

  Astept un raspuns din partea dumneavoastra.

  Cu stima,
  Daniel Stroe

  RăspundețiȘtergere

Filmul Solitarilor -2018

Ca de obicei la sfarsit de an,noi Solitarii producem un scurt film cu activitatile nostre din cursul anului respectiv,film in care e vor...