10 iulie, 2011

wormhole

P6254831 (892 x 599)

2 comentarii:

  1. Mie imi plac in general tunelele, dar mi-e cam teama de alea neluminate cu potential de a fi inundate de ape.

    Profit si eu de ocazie sa raspandesc, oarecum off-topic, intrebarea-leapsa pe care o propun eu blogerilor din blogrollul meu, pe care o postez la ei pe bloguri, (ca daca o postam la mine pe blog, nu o vedea nimeni, blogul meu fiind si el probabil un fel de tunel subteran de genul celor facute de cartite, soboli, etc.):

    CINE sau CE sunt eu ?

    (Eu mai departe de "sunt un membru al speciei Homo Sapiens sapiens" nu am reusit sa aflu sau sa descriu mare lucru, desi am stat sa ma gandesc vreo 2 minute, ceea la mine este MULT), ceea ce mi-a spus ca ma aflu inca din punct de vedere developmental psihologic in adolescenta, lucru care pe mine personal nu ma mira de loc, deoarece am apreciat deja varsta medie psihologica a societatii Romaniei la aprox. 13,5 ani, iar pe cea a Norvegiei la 15,5 ani. (Nu am gasit pana acum nici o tara mai in varsta de 20 de ani, si am mai opinat ca, de exemplu, Afganistanul are cca. 4 ani, iar Iranul 8.)

    RăspundețiȘtergere

Cabana Gentiana -Parcul National Retezat

Sfarsitul de februarie si inceputul de martie ne-au prins la cea ce noi numim a doua noastra casa,cabana cea mai calduroasa si mai primitoa...