26 martie, 2011

Turista decedata in Retezat

O timişoreancă în vârstă de 35 de ani şi-a pierdut viaţa azi dimineaţă pe un traseu din Masivul Retezat. Tânăra se cazase zilele trecute cu prietenii la cabana Genţiana, de unde, împreună cu doi amici a plecat azi dimineaţă spre vârful Peleaga.
Citeste mai departe...

3 comentarii:

 1. imi pare rau sa aud asemenea veste! nu am avut acces la net sau media ultimile zile si nu cunosc detalii; daca ai vreun link sau alte informatii ar fi binevenite; asta pentru ca si pe noi ne bateau ganduri de explorare prin Retezat, dar se pare ca nu e cea mai buna idee...dumnezeu sa o odihneasca...

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 3. @Dand,daca nu ai citit deja,pe blogul Pasi in 2 pe munte ,gasesti amanunte despre nefericita si nedorita nimanui intamplare.E cutremator,gandul ca Retezatul poate face asemenea victime din randul celor ce-l iubesc...sau n-ar trebui judecat gresit...ghinionul,fatalitatea...hmm!

  RăspundețiȘtergere

Cabana Gentiana -Parcul National Retezat

Sfarsitul de februarie si inceputul de martie ne-au prins la cea ce noi numim a doua noastra casa,cabana cea mai calduroasa si mai primitoa...