25 septembrie, 2010

Si-a fost "Let’s Do It, Romania!"

Lume multa adunata azi dimineata in spatele teatrului din Arad, toti hotarati sa colecteze gunoaiele si deseurile de pe marginea drumurilor si-a apelor cu ocazia curateniei generale a Romaniei.
Asa cum va spuneam ne-am prezentat si noi,iar impreuna cu sefa grupului ,am preluat spre ecologizare soseaua Arad-Horia pe o portiune de aprox.6 km,incepand cu zona statiei electrice.
"Marfa la greu" (altii au fost mai matinali si mai harnici,Felicitari!)astfel arata "recolta dupa o ora:
 Despre "marfa" ce sa zic?-multa si diversificata,adica:pe langa peturi,bidoane de ulei,pahare de cafea,au mai fost si capace de roti,pampersi,stopuri,portiere,cauciucuri,ce mai, de toate pentru toti.

Mi-am gasit si roata de rezerva la bitzigla....Dupa 30 de saci umpluti in vre-o 4 ore,o binemeritata hodina!
...si pozele de grup impreuna cu "capturile"

Acuma no ce sa zic? sa speram ca prin actiunea noastra vom schimba niste mentalitati si vom crea niste reflexe(stiu,cam seamana a gluma proasta)iar aia de sus vor constientiza ca fara pubele si locuri amenajate pt. aruncat gunoiul,amenzi usturatoare date marlanilor, asemenea actiuni pot avea loc in fiece luna ca tot degeaba.
Mai nene de la mediu,puneti odata taxa pe peturi iar din banii colectati dati de lucru comandand pubele,politia comunitara si de mediu faceti-va fond de salarii babane din amenzi ca e de unde, e c.....alau din abundenta,intr-un cuvant : faceti-va datoria tovarasi!(ops!iar o gluma proasta)
Felicitari tuturor celor care azi , n-au stat cu mainile in cur!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Filmul Solitarilor -2018

Ca de obicei la sfarsit de an,noi Solitarii producem un scurt film cu activitatile nostre din cursul anului respectiv,film in care e vor...