07 iulie, 2010

Refugiul Stana de Rau

Refugiul este nou construit ,are parter si etaj,poate adaposti 20 -30 de persoane si este pozitionat in apropierea locului de campare.Mai necesita mici finisaje pe la geamuri si acoperis( la etaj era o mica balta de la infiltratii)Sa speram si asta ramane de vazut ,ca buna traditie nationala nu-si va face si pe aici prezenta cu metehnele ei pacatoase aceea de-a scrijeli peretii, semnaland astfel  cu anonima prezenta,ca sa stie tot turistul ca niste tzaranoi au trecut si ei pe acolo,au facut o betie traznet si focul cu lemne rupte din refugiu. Refugiul Stana de Rau
Refugiul Stana de Rau

4 comentarii:

 1. Salut. Acest post a picat ca o mana divina din cer. Ai putea sa`mi oferi mai multe informatii referitoare la pozitionarea acestuia, si cum pot ajunge la el dinspre Papusa? Merci mult, plec sambata iar duminica seara m`am gandit sa innoptez in aceasta zona. Astept informatii.

  RăspundețiȘtergere
 2. Pai dinspre Papusa urmezi poteca spre Papusa mica iar mai departe urmezi marcaj triunghi albastru care te va duce exact in refugiu.In foto 2 se vede cel mai bine directia dinspre care o sa vii.Iti dorec multe carari senine prin Retezat.

  RăspundețiȘtergere
 3. Salut

  Imi poti spune care este starea drumului de la Hobita la Stana de Rau? Se poate trece cu o masina mica pe el, acum dupa ploile abundente din ultima vreme?

  Multumesc

  RăspundețiȘtergere
 4. Salut! Pai"foaie verde ca bostanu\ nu-i gipan ca si loganu":))adica noi am trecut fara probleme,ar fi cateva portiuni unde daca treci in viteza s-ar putea sa atingi cu scutul,in rest...e ok!Iti doresc carari senine si o tura in Retezat, faina!

  RăspundețiȘtergere

Cabana Gentiana -Parcul National Retezat

Sfarsitul de februarie si inceputul de martie ne-au prins la cea ce noi numim a doua noastra casa,cabana cea mai calduroasa si mai primitoa...