01 iunie, 2010

Supermaratonul Bekescsaba-Arad-Bekescsaba(prima parte)

Sezonul curselor de maraton a atins si Aradul ,in acest weekend avand loc a 13-a editie a SUPER-maratonului Békéscsaba-Arad-Békéscsaba. Alergatorii de cursa lunga profesionisti sau amatori pasionati de miscare au participat impreuna, in alergare,pe biciclete ori pe patine cu rotile pe un traseu lung de 196,9 de km , motto-ul organizatorilor fiind:"Impreuna spre Europa".
Startul a fost dat sambata(29 mai) la ora 9(10 ora Romaniei)din fata primariei Békéscsaba,iar lungimea traseului a fost de 103,8km ,aceasta etapa fiind impartita in doua astfel ca dupa parcurgerea a 55 de km in localitatea Mezöhegyes concurentii au avut o binemeritata pauza de 2 ore.
Programul celei de-a doua etape, a fost identic cu cel din prima zi ,start din fata primariei Arad la ora 9 ,configurarea traseului fiind altfel de asta data:Arad-Turnu, Battonya, Mezökovácsháza, Csabaszabadi-Békéscsaba in total 93,1km,cu pauza de doua ore in Mezökovácsháza.
 La aceasta competitie "Famiglia" mi-a fost reprezentata cu onoare si succes de catre Alexandru(foto 2) si sotia mea(foto 6).Va urma.

2 comentarii:

  1. nu stiu cat as fi rezistat, dar chiar si pentru cativa km mi-ar fi placut sa fiu acolo; bravo lor!
    off topic: o turista din ungaria a suferit un accident foarte grav in zona Bucura; salvamontul hunedoara a reusit s-o coboare (au urcat duminica seara dupa ea); a alunecat pe zapada, cadere vreo 50m; traumatism cranian, multiple fracturi, stare de coma...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai poate la anul!?Merita tot efortul(financiar costurile sunt 0 ,totul e free of charge)cat despre stirea cu turista din ungaria ...ce sa zic...nasol de tot!sa dea domnu si sa speram ca va fi bine.Multumesc de vizita si informatie.

    RăspundețiȘtergere

Cabana Gentiana -Parcul National Retezat

Sfarsitul de februarie si inceputul de martie ne-au prins la cea ce noi numim a doua noastra casa,cabana cea mai calduroasa si mai primitoa...