04 mai, 2010

1Mai Zarandean

Plini de avant proletar si insufletiti de lupta claselor asuprite ,suduind societatea de consum ,globalizarea si capitalistii am pornit a marsalui prin Zarand ,startul fiind dat din gara Barzava de unde am continuat pe firul vaii omonime, urmand sa facem jonctiunea cu alti proletari sositi de cu vineri seara.
Intalnirea s-a petrecut la aproximativ o ora de mers,dupa care ne-am continuat marsul ,targhetul noastru fixat de-o saptamana fiind satul Vasoaia,vis neindeplinit,fiindca odata ajunsi in creasta principala imediat sub vf. Ragevita am gasit un loc mirific ,un plai ca in povestile fratilor Grimm,unde am decis sa si campam.Locul acesta l-am indragit instantaneu si forevar,motiv numai bun pentru a reveni cat mai des.
Iata cateva imagini:


Restul daca aveti rabdare le puteti vedea mai jos ,dar dupa ce va reglati boxele si dati play muzicii:


3 comentarii:

  1. sa inteleg ca si voi ati sarbatorit 1 mai "muncitorind" pe coclauri...super pozele!

    RăspundețiȘtergere
  2. :))si nu numai,orice zi libera,wk-end,oricare motiv de sarbatoare,daca nu gasim inventam unul:)totul sa iesim pe coclauri.Multzam de apreciere!

    RăspundețiȘtergere

Cabana Gentiana -Parcul National Retezat

Sfarsitul de februarie si inceputul de martie ne-au prins la cea ce noi numim a doua noastra casa,cabana cea mai calduroasa si mai primitoa...