08 noiembrie, 2009

Pozaru (egocentric)

Fiind mereu in spatele aparatului foto,autorul ramane anonim,invizibil si misterios.Iata-ma "dezbracat" de aceasta aura misterioasa ,surprins in cateva cadre de catre sotia mea si Romulus H.in exercitiul functiunii pe zidurile Cetatii Siria.

7 comentarii:

 1. :):)pai era cam racoare,poate mai la vara:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Abia acum, dupa Lira de la Moneasa, stiu ale cui sunt aceste pagini despre Retezat pe care eu le descoperisem mai demult. Ma bucur ca v-am cunoscut: "Oameni ce iubesc Retezatul la fel de mult ca si mine (sau poate chiar mai mult)!".

  RăspundețiȘtergere
 3. Ianina,si noi iti multumim.Pt. noi Retezatul e mai mult decat a doua casa,e fara exagerare "un templu".Multa lume cu care am discutat ,a ramas pe veci fermecata de el, inca de la prim vizita.Oare esti fata cu care am discutat in fata cabanei dupa premiere si care ne-a facut poze?!

  RăspundețiȘtergere
 4. Si mie imi place sa ii spun "templu"...
  Da, eu sunt cea de ieri din fata cabanei :)
  Sper sa ne mai vedem... ca va fi in legatura cu Retezatul sau cu Zarandul (sau Codru Moma), cine stie?... Oricum, voi urmari fotografiile tale de pe Picasa si celelalte site-uri. Frumoase!

  RăspundețiȘtergere

Cabana Gentiana -Parcul National Retezat

Sfarsitul de februarie si inceputul de martie ne-au prins la cea ce noi numim a doua noastra casa,cabana cea mai calduroasa si mai primitoa...