06 aprilie, 2009

Berbecutele!Fergie -
In aceste zile ,fetele mele implinesc o
anumita varsta.Citind despre zodia lor (berbec n.r), urmatorele lucruri:Agresivitate, egoism, impulsivitate, violenta, obraznicie, intoleranta, nerabdare, inflexibilitate, incapatanare,etc. nu pot sa nu fac o analogie intre imaginile berbecutilor,a fetelor mele si a descrierii zodiei.Dar iata, ce se zice mai departe:ndrazneala, curaj, nu se da inapoi sa incerce ceva nou, dorinta de miscare, dorinta de a fi primul, rezistenta la efort, elan, entuziasm, actiune, risc, dinamism, dorinta de cucerire, combativitate, autoritate, spirit intreprinzator, pionierat, ardoare, initiativa, energie, putere.Eu stiu cel mai bine cum sunt ele(niste biete mielusele),,si carora, doresc sa le spun ca:voi sunteti ochii sufletului meu ,si ....va iubesc!

Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca.
LA MULTI ANI !!! Mariana


Un cer senin si fara nori
Ca viata ta sa fie
Sa ai in cale numai flori
Succes si bucurie!
La multi ani !!! Adela


Cand inca o petala din anii vostri frumosi s-a scuturat alene, vibrand armonios, priviti cu mandrie, gandind neincetat, la restul de petale ce nu s-au scuturat.

2 comentarii:

  1. La multi ani! Sa-ti traiasca fericite!

    Serban

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult!!!De altfel e valabila si reciproca.Numai bine!

    RăspundețiȘtergere

Cabana Gentiana -Parcul National Retezat

Sfarsitul de februarie si inceputul de martie ne-au prins la cea ce noi numim a doua noastra casa,cabana cea mai calduroasa si mai primitoa...